Moyes sjekket Koke

Satt ringside da Atlético banket Porto onsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert
FC Porto v Club Atletico de Madrid - UEFA Champions League
KOKE: Ble fulgt av Moyes

Der fikk United-manageren se Koke spille samtlige 90 minutter på madrilenernes midtbane, uten at 21-åringen selv var klar over det prominente besøket fra Manchester.

Da han ble gjort oppmerksom på det etter kampslutt, trakk han imidlertid bare på skuldrene og antydet at han uansett ikke tenker å flytte på seg. Isteden henviste han til kontrakten han underskrev med Atlético så sent som i sommer. Den strekker seg, ifølge Sky Sports, så langt som til 2018.

– Jeg visste ingenting (om Moyes’ tilstedeværelse), og tenker heller ikke på det. Jeg fornyet jo i sommer, sa han til Canal Plus.

– Vi pratet sammen

Atlético Madrid-ledelsen skal ha tatt godt imot United-manageren. Klubbens sportsdirektør, José Lúis Caminero, var i samtaler med Moyes, men hevder at det ikke var snakk om overgangsdiskusjoner, og at det heller ikke ble hintet frempå om potensielle overgangsmål.

– Jeg regner med at han kom  på besøk fordi Atlético er med i Champions League, og fordi begge klubbene har kvalifisert seg som en av de 16. Vi pratet sammen, uten at han egentlig sa noe om hvorfor han var her.

Powered by Labrador CMS