– Helt siden han kom inn har alle vært litt overrasket

Publisert Sist oppdatert

Jesse Lingard ble denne uka tatt ut i Englands landslagstropp til VM-kvalifiseringskampene mot San Marino, Albania og Polen, etter å ha imponert landslagssjef Gareth Southgate med gode prestasjoner for West Ham.

– Jeg er veldig glad på Jesses vegne, det er veldig flott for ham. Han har gjort seg fortjent til det med sine prestasjoner for oss, sa West Ham-manager David Moyes på fredagens pressekonferanse.

– Hans forestillinger for oss har vært gode, og jeg må bare si at han har vært veldig god, og vi håper bare at det fortsetter. Vi ønsker at han skal være positiv og vise eksakt hva han kan gjøre på banen. Han har hjulpet oss, han har vært en god tilvekst for stallen siden januar, og jeg håper at han kan bidra med noen flere mål før sesongen er over.

GOD SIGNERING: David Moyes har god grunn til å være fornøyd med Lingards bidrag hittil.

Moyes ble videre spurt om Lingards suksess i West Ham har styrket klubbens muligheter i å sikre seg ham permanent, men det ville ikke den tidligere Manchester United-manageren si så mye om.

– Vi har egentlig ikke tenkt noe på det, vi har ikke tatt det noe videre for øyeblikket. Vi har ham på lån, og han gjør en god jobb for oss akkurat nå. Jeg tror vi kommer til å diskutere det, og sannsynligvis se på det ved sesongslutt.

Senere i pressekonferansen var det flere som ville snakke om Lingard, for det kom spørsmål om hvordan Lingard har sett ut på trening denne uka.

– Han har sett veldig bra ut, og jeg tror at helt siden han kom inn har alle vært litt overrasket over hvor god hans fysiske form er, og hvor god helheten i spillet hans er. Jeg kan se på måten han jobber på at han blir enda bedre, hans fysiske data har blitt bedre, og han har totalt sett vært veldig god for oss. Han har hjulpet oss, og har gitt oss enda en streng å spille på, og har gitt oss flere angrepsmuligheter, så vi er veldig fornøyde med ham.

Søndag får West Ham besøk av Arsenal – et lag Lingard har scoret fire mål mot tidligere – på London Stadium. 

HAMMER TIME: Her er Lingard etter å ha scoret mot José Mourinhos Tottenham, en kamp som betyr litt ekstra for West Ham-fansen.
Powered by Labrador CMS