Lovpriser Hernandez

Javier Hernandez har blitt en viktig spiller for United, og David Moyes håper han fortsetter å levere.

Publisert Sist oppdatert

United-spissen var blant spillerne som reiste til Spania for å møte Real Sociedad i Champions League tirsdag kveld. Hernandez scoret det eneste målet forrige gang United vant i Spania, mot Valencia i 2010. Dette var hans andre mål for klubben og mexicaneren har styrt ballen i nettmaskene hele syv ganger i Champions League, sist mot Braga forrige sesong.

– Han har scoret en rekke mål de siste årene – noe han fortsetter å gjøre, og vi kommer derfor til å gi han mer spilletid, sa Moyes til klubbens offisielle hjemmeside, i forbindelse med mandagens pressekonferanse.

Med fire mål totalt, inkludert to mål mot Norwich forrige uke, er Hernandez i storform for tiden. Men sammen med Robin van Persie og Wayne Rooney lager de hodebry for David Moyes foran tirsdagens Champions League-kamp på Anoeta Stadium.

Moyes røpet lite om hvilke spillere man kunne forvente i startoppstillingen, men uttalte at Javier er en viktig brikke for United.

– Javier er en viktig spiller og vi trenger han. Han scoret nylig noen flotte mål, noe han forhåpentligvis fortsetter å gjøre.

Powered by Labrador CMS