Her er alt fra pressekonferansen

David Moyes fikk spørsmål om RvP, Welbeck, Brooklyn Beckham og mer. Les alle svarene her.

Publisert Sist oppdatert

Snaut fem minutter tok det.

Så var den ukentlige pressekonferansen med David Moyes over, og han gikk videre i separate intervjuer med radio- og avis-journalistene, selv om disse øktene har sperrefrist til senere.

Her er likevel alt som ble sagt på de snaue fem minuttene som var åpne. Spørsmålene ble stilt fra ulike TV-stasjoner, men de fleste var fra Sky Sports.

SITATER FRA PRESSEKONFERANSEN:

Manchester United v Bayer Leverkusen - UEFA Champions League

– Vi har i alle fall fått på plass et par ganske ok resultater. Forhåpentligvis kan vi bygge videre på det. Vi har variert i sesongstarten, vi har vunnet én, så tapt én, så vi må håpe at formen blir mer stabil.

Har det hjulpet å spille to-tre kamper i uka?

– Det har vel vært to-tre kamper i uka hele tiden mens jeg har vært her. Jeg mener i alle fall at det har vært to-tre kamper hver eneste uke.

Men vi får i alle fall se bredden i troppen din, da?

– Manchester United har alltid hatt en stor stall. Det har alltid vært mange å velge fra, og vi vil fortsette å rullere på troppen når det er rett å gjøre det.

Er Nemanja Vidic og Rio Ferdinand klare igjen til å spille i serien?

– Ja, de er begge veldig nære. De spilte mot et Premier League-lag i midtuka, de fikk begge 90 minutter, da, så jeg kan ikke se noen grunn til at de ikke skulle være klare til å bli valgt eller involvert i helga.

Du gjorde ni endringer til Norwich-kampen. Det gir deg kanskje et hyggelig problem med laguttaket til denne kampen?

– Ja, men Norwich gjorde jo også åtte endringer. Det var altså ikke bare oss. Begge gjorde flere endringer…

Ja, men det er vel flere som presser på for spilletid?

Ja, det er det. Som jeg sa tidligere sa så har vi en bred og god stall. De er alle førstelagsspillere, og de kunne egentlig spilt hver eneste uke alle sammen. Det handler om å forsøke å bruke de rette spillerne til rett tid.

inni_sak_javier_hernandez_i_oslo

– Jeg er veldig fornøyd med Chicharito. Det var en vanskelig sommer for ham, og han har hatt en treg start etter mange kamper for Mexico. Nå har han imidlertid startet å gjøre det han har gjort de siste årene, og det er å score mål. Han ble matchvinner etter å ha startet på benken mot Stoke, og scoret så igjen i midtuka. Det er bare å håpe at det fortsetter lenge….

Er han er forbilde for en del av de spillerne i troppen som venter på spilletid?

– Jeg tror alle spillerne er desperate etter spilletid. Det legger jeg også merke til. Det er noe jeg ser på trening hver eneste dag. Spillerne viser glimrende holdninger. De forsøker alltid å imponere. Vi har sluppet til et par unge spillere, og hvis flere av dem viser seg frem vil også de slippe til.

Dere har spilt ni kamper, og er åtte poeng bak. Hva tenker du om det?

Ja, det er en luke. Vi må jobbe for å komme oss nærmere toppen, mentar en kamp om gangen. Planen er å tette luka, men det er uansett lenge igjen av sesongen.

Manchester United - Portraits

– Han har det bra. Han har trent godt denne uka. Han har jobbet hardt, og forhåpentligvis er han ok.

Og Danny Welbeck – er han tilgjengelig denne helga?

– Danny Welbeck har hatt en del væske i kneet. Han har trent et par dager og han nærmer seg spill igjen, men han kommer ikke til å reise til London.

Og hvor langt unna er Darren Fletcher?

– Det var første gang på lenge at han i det hele tatt hadde på seg en trøye i en tellende kamp denne uka, så vi kommer ikke til å stresse Darren. Det går imidlertid bedre på trening. Han føler seg bedre, og han blir også sterkere. Hver dag. Vi ønsker likevel ingen tilbakeslag så vi kommer ikke til å være overilte. Det var fantastisk å se ham tilbake, men vi kommer til å ta den tiden som trengs med Darren.

Yaya Toure sa denne uka at «United sliter voldsomt». Hva sier du om det?

– Jeg har ikke sett det så det kan jeg ikke kommentere.

Hva tenker du om Fulham, da?

– De har gjort det litt som oss. De har hatt noen veldig gode resultater, og de har også hatt noen resultater som de hadde håpet skulle være bedre.

Men er dette en viktig helg med tanke på å få nye tre poeng, siden noen topplag møtes?

– Det er viktig å ta tre poeng hver eneste uke. Man kan egentlig bare fokusere på egne resultater og egne prestasjoner. Forhåpentligvis får vi også et bra resultat lørdag.

Jeg lurer også på hvordan ståa er med Brooklyn Beckham her? Har dere vurdert ham?

– Jeg kommer ikke til å svare på spørsmål om noen unge spillere i klubben. Du har aldri spurt meg om noen andre unge spillere som har vært her så du kan vel egentlig ikke forvente at jeg skal svare på det spørsmålet, kan du?

Powered by Labrador CMS