Trenger ikke beskyttelse

David Moyes vil ikke be dommerne om hjelp.

Publisert Sist oppdatert

Adnan Januzaj har imponert denne sesongen, til og med så mye at motstanderne må i bruk skitne triks for å stoppe ham. Den lovende tenåringen fikk har behandling på Craven Cottage lørdag, og i sluttminuttene ble han sparket av Sascha Riether da han lå nede.

Lee Probert fikk ikke med seg situasjonen, og Riether ble ikke straffet for hendelsen. Januzaj var tydelig opprørt over behandlingen, og også Marouane Fellaini lot seg hisse opp av hendelsen.

Etter kampen tok Adnan Januzaj en prat med dommertrioen, men David Moyes ville ikke være med på at 18-åringen trenger dommernes beskyttelse.

– Vi kommer aldri til å be dommerne beskytte Adnan fordi vi ønsker at han skal holde seg på beina. Vi ønsker ikke at han skal falle lett, uttalte Moyes til MUTV.

– Vi har fortalt ham at vi ikke ønsker det – vi trenger at han fortsetter å jobbe fordi han har fantastisk balanse og ferdigheter, la han til.

Moyes legger dog til at han skjønner Adnans frustrasjon.

–  Det har vært et par ganger hvor han burde ha fått frispark uten å ha fått det. Vi ønsker at folk skal innse at dette er en veldig ærlig gutt som ikke ønsker å legge seg. Om han ikke får frispark, må han bare leve med det og fortsette å spille og vinne ballen tilbake.

Da skotten ble spurt om hendelsen i sluttminuttene, svarte han at han ikke hadde sett situasjonen.

Powered by Labrador CMS