«Wrong one: Moyes out!»

Det blir ordlyden på protestbanneret som skal pryde himmelen over Old Trafford under lørdagens kamp mot Aston Villa.

Publisert Sist oppdatert

Stuntet er iscenesatt av en gruppe supportere som er frustrert over at David Moyes, til tross for elendig spill og tilsvarende resultater, fortsatt er United-manager.
De tente på idéen om å leie inn et fly som kunne påta seg oppdraget med å trekke banneret over Old Trafford, og klarte i løpet av timer å samle inn mer enn nok penger til å få dekket kostnadene.

På fanzinet Red Issues forum har gruppen nå lagt ut en pressemelding hvor planene for anti-Moyes-protesten blir forklart:

«Beslutningen om å fly over Old Trafford med ordlyden ‘Wrong One: Moyes Out!’ ble tatt som følge av akutte frustrasjoner.

Det er frustrasjoner over elendige resultater, mangel på glød ute på banen, og de uunngåelige tegnene på at David Moyes ikke er i besittelse av den høye standarden som kreves for å lede Manchester United Football Club. 

En betydelig andel Manchester United-fans har fått nok og stiller seg klart og tydelig bak kravet om at David Moyes må sparkes. 

Ytterligere frustrasjoner har blitt skapt gjennom den upresise antakelsen om at alle Manchester United-fans stiller seg bak David Moyes. 

Banneret som skal flys over stadion på lørdag, er derfor ment som en direkte motvekt til det svært upopulære ‘The Chosen One’.

fansot

 

Videre heter det i pressemeldingen:

Dette er ikke en reaksjon som følge av at vi ikke har fått det helt som vi vil med tanke på å vinne fotballkamper. Vi har verken nok tid eller plass til å kunne liste opp alle de uønskede rekordene som denne sesongen har blitt satt under David Moyes’ ledelse. Vi kan ikke ha en manager som synes det er akseptabelt å omtale våre største rivaler som «favoritter» når de skal møte oss på Old Trafford. Slikt er et svik mot hele klubbens moraloppfatning, et svik mot spillerne og et svik mot klubbens tilhengere. 

Vi ønsker oss en manager som forstår og omfavner våre angrepstradisjoner og har trygge visjoner for fremtiden; ikke en manager som synes å være fullstendig fraværende og åpenbart ukomfortabel med det faktum at han er manager for Manchester United.»

Gruppen avslutter så sin pressemelding med følgende opplysning:

«Maskinen vil fly over Old Trafford 10 minutter før avspark og deretter i 5 minutter etter kampstart.»

 

Powered by Labrador CMS