Støtter Moyes

Manchester Uniteds tidligere keepertrener støtter David Moyes.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har hatt langt fra sin beste start på årets Premier League-sesong. Etter å ha gått på tre nederlag i sine fire siste kamper befinner de seg på en foreløpig 12. plass på tabellen.

Etter lørdagens sjokkerende 2-1-nederlag mot West Bromwich bekymret nok en gang flere seg over om David Moyes var den rette mannen til å ta over etter Sir Alex Ferguson. Ifølge Eric Steele, som er Uniteds tidligere keepertrener, må Moyes ta tiden til hjelp.

– Det er midt i en overgangsfase. Det var heller ikke enkelt for Sir Alex Ferguson den gang han kom til klubben. David Moyes har tatt på seg en enorm oppgave, uttalte 59-åringen til Sky Sports News.

– Folk ser ut til å glemme at han erfaringsmessig kjenner Premier League godt. Han har folk rundt seg som kan støtte opp, blant annet Sir Bobby Charlton, Sir Alex og David Gill.

– Han har en enorm støtte ved at han kan spørre seg til råds om hva han burde gjøre. Jeg tror David vil bli vist stor tillitt.

Også tidligere United-forsvarer og Sky Sports-ekspert Gary Neville, er overbevist om at Moyes fortsatt vil være å se på Old Trafford tre år frem i tid.

– Hvis du tenker tilbake på Sir Alex Ferguson sine første år, så var også han under enormt press, uttalte Neville til Monday Night Football.

– Det er ingen tvil om at David Moyes fortsatt lærer å kjenne sine spillerne og bli kjent med klubben.

– Flere har uttalt at han har vært negativ under pressekonferanser, noe de kanskje har rett i. Manchester United fansen liker ikke å høre realiteten, de ønsker å høre at klubben kan vinne ligaen og de andre turneringene de er med i.

Neville presiserte også at det enda er for tidlig å avskrive United fra å være med i kampen om årets ligatittel.

– Folk sier at Manchester City kan vinne ligatittelen og de er kun tre poeng foran Manchester United, så jeg har fortsatt troen.

Powered by Labrador CMS