– United kommer tilbake

Eric Cantona er sikker på at hans tidligere klubb kommer sterkt tilbake.

Publisert Sist oppdatert

Etter den verste sesongen for Manchester United i Premier Leagues historie, har kritikken halget mot David Moyes og de regjerende ligamestrene.

Eric Cantona var blant de som deltok på Laureus World Spors Awards 2014Istana Budaya Theatre onsdag, og da benyttet Sky Sports seg av anledningen til å ta en prat med ham om situasjonen i Manchester United.

Og «The King» var ikke i tvil om at sin tidligere klubb – som for øyeblikket ligger 12 poeng bak 4. plassen som vil kvalifisere United til neste års Champions League – vil komme sterkt tilbake.

SLÅR TILBAKE: Cantona er ikke i tvil om at de røde djevlene slår tilbake.
SLÅR TILBAKE: Cantona er ikke i tvil om at de røde djevlene slår tilbake.

– United er blant de største klubbene i verden. De har vært på øverste nivå i 20 år, og jeg tror de kommer tilbake veldig, veldig snart.

Franskmannen peker samtidig på «comeback»-moralen som ligger i United.

– I hvilken som helst klubb er det slik som dette i blant, men United har gang på gang vist at de evner å slå tilbake, og jeg er sikker på at de gjør det veldig snart.

– Jeg mener Moyes har et langtidsprosjekt på gang. For øyeblikket ser det ikke veldig bra ut, men til neste år er det muligens mye bedre, og da får dere se. Men jeg tror han er sterk nok til å håndtere presset.

Powered by Labrador CMS