– Kan ikke erstattes

Ex-Red David May forteller at han rett og slett gruer seg til dagen Paul Scholes og Ryan Giggs takker for seg.

Publisert Sist oppdatert

– Det finnes ikke kopier av spillere som de to. Ordene kommer fra Sir Alex Ferguson.

– Men Eric Cantona var også uerstattelig, minner Maysie om overfor united.no.

40-åringen utdyper: – Men det er bare sånn det er; Spillere kommer og går. Det vil alltid komme nye spillere med andre kvaliteter som tar over.

Manchester United-legendene Giggs og Scholes, på henholdsvis 36 og 35 år, teller på knappene. De to var der da May kom til klubben – og de var der da May dro. De er i klubben fortsatt. – Men hvor mye lenger de blir, er ikke godt å si, sier May. Han legger til:

– Begge har gløden fortsatt, de har viljen, og ikke minst er de gode nok til å fortsette. Men hvor mye lenger kan de holde på? Legger de opp dersom United tar nok en ligatittel? spør han, før han tar hatten av for United-veteranene.

– Det er beundringsverdig at de fortsatt presterer på et godt og jevnt nivå.

Har stor tro på Tom Cleverley

Sir Alex Fergusons uttalelser om Giggs og Scholes støttes til det fulle av David May.

Men samtidig har han stor tro på at Tom Cleverley med tiden kan bli den som tar over for Paul Scholes på Uniteds sentrale midtbane.

– Ja, han har en stor, stor fremtid foran seg, og kan absolutt utvikle seg til å bli den som skal fylle tomrommet etter Scholes, mener han.

Deretter kommer han med følgende oppfordring til den talentfulle unggutten:

– Ha føttene godt plantet på bakken, ha hodet på rett sted og jobb hardt og målrettet.

Mange spørsmål

Oppe i Cleverley-hyllesten, har også David May mange spørsmål.

– Hvordan håndterer United det når Giggs og Scholes gir seg? Kommer klubben til å gå ut og kjøpe, eller lete i egne rekker? Når skal de kjøpe? avslutter May til united.no.

Spørsmålene er mange – men selv sitter ikke Ex-Red May på noen gode svar. Men som alle andre Manchester United-supportere gruer han seg til dagen to av klubbens største spillere sier at nok er nok.

Powered by Labrador CMS