Vil hente én spiller til

David Gill bekrefter at United holder utkikk etter spillere i en posisjon.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson har nektet for at det blir flere kjøp, men administrerende direktør David Gill sier at dørene på Old Trafford ikke lukkes helt ennå. I et intervju med MUTV bekrefter han at United vil forsterke i en posisjon til, før overgangsvinduet stenger.

– Vi følger med på to-tre spillere som spiller i samme posisjon. Ingenting skjer for øyeblikket, men vi får se når vi kommer hjem igjen. Det er fortsatt 31 dager igjen av overgangsvinduet når vi er tilbake i Manchester, sier Gill.

Gill understreker at Sir Alex Ferguson ikke vil kjøpe kun for å kjøpe. For at de skal åpne sjekkheftet for fjerde gang i sommer, må riktig spiller bli tilgjengelig.

– Vi trenger noen som kan forsterke troppen, og da må det være en verdensklassespiller. Det skjer ofte mye i august, så vi vet aldri, sier han, og legger til at klubben var forberedt på et travelt overgangsvindu:

– Vi visste at det ville bli det. Edwin van der Sar gjorde det klart at han skulle gi seg, så vi planla for en ny keeper god tid i forkant. Mulighetene åpnet seg også for å hente Phil Jones og Ashley Young, og vi var komfortable med det, sier Gill.

Powered by Labrador CMS