United til Nord-Amerika

Manchester United er nære ved å fullføre planene for en sommerturné til Nord-Amerika. Planen er å spille fem kamper, blant annet mot et sammensatt All-Star-lag fra MLS.

Publisert Sist oppdatert

Turen til Nord-Amerika vil sannsynligvis inneholde kamper i USA, Canada og Mexico. Steder som nevnes er Toronto (muligens mot Celtic), Philadelphia, Boston, Houston og Guadalajara. Representanter fra klubben er i samtaler med CAA Sports og Soccer United Marketing om hvordan turen skal foregå. Da United var i USA i 2004 ble sponsorene sinte fordi United lot stjernespillerene hvile etter EM i Portugal og klubben ønsker å unngå irritasjon blant sponsorene denne gangen.

Det er ingen tvil om at denne turen vil gi god reklame til Manchester United som merkevare og sikre mye inntekter på salg av supporterutstyr. Men United er ikke det eneste Manchester-laget som tenker på denne måten; byrival City skal nemlig til USA samtidig. De håper å utnytte den stigende interessen for engelsk fotball United skaper ved å legge turnéen sin dit.

Det er likevel ingenting som tyder på at United og City vil møtes i kamp under turnéen.

Kilde: The Guardian

Powered by Labrador CMS