Storhandel først etter EM

David Gill uttaler torsdag at United vil vente til etter EM med å hente nye stjerner til Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

”Ingen bør forvente spillerkjøp før vi har startet oppkjøringsperioden til neste sesong. Alt jeg vil si er at vi forventer nye ansikter i løpet av sommeren. Historisk vet man at det er stille på overgangsfronten under store mesterskap. Det er naturlig at de største spillerne fokuserer på mesterskapet, og det å spille for sine respektive nasjoner. Landslagssjefene ønsker å unngå spekulasjoner og forstyrrelser underveis”, uttaler Gill til Manchester Evening News.

”Derfor er det lite trolig at nyervervelser blir med på Afrika-turen i sommer, så sant det ikke skjer noe helt uventet. Det er imidlertid sannsynlig at det vil komme nye ansikter i løpet av sommeren”, avslutter Uniteds administrerende direktør.

Gills uttalelser er noe motsigende, da mye tyder på at Cardiffs supertalent, Aaron Ramsey, kommer til å signere for United i løpet av de kommende dagene. United.no meldte tidligere torsdag at Sir Alex Ferguson skal ha reist hjem fra ferie i Sør-Frankrike for å møte Ramsey i Manchester denne uken.

Kilde: MEN

Powered by Labrador CMS