– Ingen flere kjøp

Administrerende direktør David Gill, utelukker flere spillerkjøp i dette overgangsvinduet.

Publisert Sist oppdatert

Javier Hernandez, Chris Smalling, Marnick Vermijl, og nå sist, Bebe; det får holde for denne gang. I alle fall ifølge Gill, som dermed lyder som et ekko av Sir Alex.

Manageren har flere ganger sagt at han er fornøyd med troppen han har, og ikke ser noe behov for å hente inn forsterkninger. Likevel, i neste øyeblikk har han overrasket alle ved likevel å ta seg en handlerunde. Sist skjedde det for et par uker siden, da han attpåtil la ut et anselig beløp for en spiller (portugisiske Bebe) som han aldri hadde sett i aksjon.

Derfor bør man kanskje ha en krukke salt for hånden når Gill så kategorisk avfeier muligheten for flere kjøp.

– Forhåpentligvis har vi nå en stor nok tropp til å kunne være med og kjempe på alle fronter, sier han, ifølge Sky Sports. Samtidig peker han på at United aldri har gått etter store etablerte stjernespillere.

– Nei, vi har ikke gjort det. Da skaper vi heller stjerner av yngre spillere, slik vi har gjort det med Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Anderson og Nani.

– Vi tror også at Bebe vil gå inn i den samme kategorien som disse spillerne.

– Med andre ord har det ikke skjedd noen endring i spillerpolitikken vår. Men selvfølgelig, dersom Sir Alex kom over noen han mente ville utgjøre en stor forskjell for oss, da ville vi også etterkomme hans ønske, hevder den administrerende.

Powered by Labrador CMS