Gill om overgangen

Uniteds administrerende direktør om den mildt sagt overraskende signeringen.

Publisert Sist oppdatert

Som lyn fra klar himmel ble det gjort kjent at Manchester United har signert Bebe. Mens mange supportere har krysset fingrene for en Mesut Özil-overgang, var det få, om noen, som kunne forutse at klubben skulle offentliggjøre signeringen av 20-åringen.

– Han er en spiller vi har fulgt, men han kom virkelig i fokus for en ukes tid siden. Vi så på ham, snakket med en del mennesker, og deretter reiste vi og sikret avtalen i går, sier David Gill til ManUtd.com.

– Det er spennende. Han er en spiller med potensial, og mye av Manchester Uniteds fokus er å få spillere med ferdigheter og utvikle dem under Sir Alex, Mike (Phelan) og Rene (Meulensteen).

Allerede har ryktene gått om at Bebe skal lånes ut før han får sjansen av Sir Alex Ferguson på Old Trafford. Det avvises foreløpig av David Gill.

– Han vil være en del av førstelagstroppen denne sesongen, jeg tror han blir her i år. Han er en gutt som må lære engelsk og bli integrert i Manchester United, og på mange måter kommer han ingenstedsfra, sier Gill, som sikter til Bebes gatebakgrunn.

Powered by Labrador CMS