Forventer flere protester

David Gill benekter tidligere kommentarer om at «Green & Gold» vil dø hen.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med The Inpendendent forrige uke ble David Gill sitert på at han trodde «Green & Gold»-kampanjen, som går ut på å vise motstand mot Glazer-familien ved å bruke grønne og gule skjerf, ville dø hen. Disse kommentarene benekter den administrørende direktøren nå.

– Det var noen kommentarer forrige uke om at jeg tvilte på om protestene ville vare. Det kunne ikke vært lenger fra sannheten. Vi forstår protestene og vet de vil være her, sier Gill til Sky Sports.

– Det er en protestbevegelse her og mange er veldig lidenskapelige rundt den. Det er en av styrkene til Manchester United.

Gill innrømmer likevel at han helst vil se røde og hvite skjerf neste sesong, i stedet for de grønne og gule. Klubben kommer ikke til å gjøre noe for å få det til å skje; ledelsen velger heller å forberede laget til en ny sesong og legge så mye som mulig til rette for Sir Alex Ferguson og spillerene.

Selv om Gill trekker tilbake mye av det han ble sitert på i The Independent er det én ting han fortsatt mener: At «Red Knights» ikke vil fungere.

– Etter å ha vært i klubben i 13 år og involvert i forretninger før det tilsier min erfaring at å ha en gruppe mennesker til å stryre Manchester United vil bli vanskelig, sier han.

Powered by Labrador CMS