– Blir en interessant periode

Sesongslutt fortsatt noen uker unna, men David Gill og United er allerede godt i gang med å planlegge neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Man kunne skrevet en hel bok om alle spillerne som har blitt aet til Old Trafford det siste året. I januar var tidligere City-spiller Frederic Veseli den eneste som kom til den røde delen av byen, men til sommeren kommer det etter all sannsynlighet til å skje mer. David Gill forteller at planleggingen har pågått i lang tid allerede.

– Det ser vi på. Vi arbeider med det året rundt, men det blir naturligvis mye mer intenst med tanke på nye spillere når vi nærmer oss sesongslutt, forteller den administrerende direktøren til ManUtd.com.

– Vi må gjennom noen kontraktsforhandlinger, vi leter etter noen tilvekster og noen spillere kommer til å forlate klubben. Det blir en interessant periode.

Det gjenstår fortsatt fire kamper av årets sesong, og om halvannen uke møter United byrival City på Etihad Stadium, et oppgjør hvor De røde djevlene nærmest kan avgjøre ligaen om de unngår tap.

– Denne tiden av året er ikke bra for nervene. Man blir anspent, men vi har gjort det veldig bra og er i god form nå – fem poeng foran med fire kamper igjen. Det kommer til å bli jevnt, men det har vært fantastisk, sier Gill.

Powered by Labrador CMS