– Vi betaler også veldig godt

Men Sir Alex og David Gill understreker at United uansett kun er ute etter unge spillere som vil til United av rett grunn.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med utdelingen av Manchester Uniteds egne årets spiller-titler, snakket også Sir Alex og David Gill til forsamlingen.

Det de sa var interessant.

Og hovedinntrykket er at United vil fortsette som nå – med å hente unge spillere som kan sette preg på klubben i lang, lang tid – og at de ikke kommer til å velge dyre, enklere løsning som kun kan gi United noe over kort tid.

– Vil ha spillere som kan prege klubben

– Vi kastet bort en åttepoengs ledelse, men jeg kommer ikke til å slakte spillerne for det. Ok, de gjorde noen feil, men de er unge spillere og unge spillere gjør feil. Samtidig er det det vi investerer i, begynte Sir Alex.

– Vi er ikke som andre klubber som kan bruke en formue. Vi investerer i spillere som skal spille for denne klubben i lang tid, som vil prege denne klubben og som vil skape spenning for fansen. Og vi har mange sånne spillere. Vi er gode til å hente sånne spillere, og vi kommer til å fortsette på den måten. Det er et ordtak som sier noe ala: «Er du god på noe, ikke forandre på det».

– Samtidig har vi jo Ryan (Giggs) og Paul (Scholes). Neste sesong blir deres siste – vel, jeg er faktisk ikke sikker på Ryan. Han bryter alle grenser. Samtidig er Rio 34, men foruten de tre er det ingen problemer med alder på noen måte.

Så spørs det hva som kommer inn.

– Ja, vi vil forsterke, og vi holder på med det nå. Vi har bestemt oss for noen spillere og vi vil forsikre oss om at United fortsetter å utvikle seg slik at vi er med i toppen som vi har vært i 25 år.

– Det var forresten interessant å høre hva en avis skrev i dag – at vi måtte bruke en masse millioner – og det etter at vi fikk 89 poeng, sa han humrende.

Han forventer imidlertid at Manchester City vil fortsette med å utby andre klubber.

– Vi vet at de kommer til å bruke en formue på spillere som de så betaler latterlige lønninger, men det får vi ikke gjort noe med. Vi er ute etter å hente inn spillere som vil hit av de rette grunnene samtidig som de også tjener på det økonomisk. Vi vil fortsette å gjøre det på vår måte.

– Vi betaler også godt

Administrerende direktør David Gill, som står for mange av Uniteds forhandlinger, er spent på hva som skjer de neste ukene og månedene.

– Arbeidet med å forsterke intensiveres nå. City har hevet grensa for pengebruk, men vi betaler fortsatt veldig godt også. Vi får se hva de vil betale for og til spillere. Så får vi også se hva som skjer med økonomisk fair play, og hvilke sanksjoner som eventuelt kommer fra det.

– Men vår stil er å hente unge spillere og også gi unge spillere sjansen. Det blir interessant å se hva som skjer de neste månedene.

Powered by Labrador CMS