– Uforglemmelige år

Uniteds administrerende direktør, David Gill, gir uttrykk for stor glede over samarbeidet med Sir Alex.

Publisert Sist oppdatert

Gill, som selv trer tilbake i sommer, sier følgende i en kommentar til United-managerens varslede avgang:

- Cheers med nr. 20!
– Cheers med nr. 20!

– Jeg har hatt enorm glede av å ha jobbet tett med Sir Alex gjennom 16 uforglemmelige år – gjennom Trippel- og dobbelttriumfer, tallrike troféer og ditto spillerkjøp, sier han til ManUtd.com.

– Vi visste jo at han ville pensjonere seg en dag, og vi har lagt planer for at det skulle skje ved å sikre at kvaliteten både på spillertroppen og klubbstrukturen er i førsteklasses stand.

– Med sine visjoner, sin energi og sine evner har Alex bygget lag – både på og utenfor banen – som hans etterfølger kan være sikker på er blant de beste og mest lojale innen idrettsverdenen.

– Jeg beundrer hvordan han bryr seg om denne klubben, sin stab og fotballfamilien generelt. Dette er en side ved ham som ofte ikke fremkommer offentlig, men som jeg har vært privilegert nok til å få være vitne til gjennom de siste 16 årene.

– Det han har gjort for denne klubben og for fotballen i sin allminnelighet, vil aldri bli glemt. Å jobbe med Sir Alex har vært den største opplevelse i min yrkeskarriere, og det er en stor ære å kunne omtale ham som en venn.

Powered by Labrador CMS