Møtes igjen i dag

I dag skal David Gill og Sir Alex Ferguson sette seg ned for å diskutere taktikken i overgangsvinduets siste måned.

Publisert Sist oppdatert

Fergie returnerte til England i går etter en suksessfull turné, som endte med fem seire på like mange kamper. I mellomtiden har Gill drevet på med sitt i Europa, men ingen nye signeringer har ankommet Old Trafford de siste ukene.

Men ryktene om Wesley Sneijder har aldri gitt seg, og har blusset opp igjen nå i det siste, ettersom nederlenderen selv ikke har villet utelukke en overgang. Ifølge Telegraph har United fortsatt både Samir Nasri og Luka Modric i bakhånd også, selv om disse ser ut til å signere for andre rivaler.

Det er liten tvil om at United går en spennende måned i vente. I dag møtes Fergie og Gill igjen – temaet for møtet er hvordan de skal opptre på overgangsvinduet, som stenger 31. august.

– Når man er på turné blir det hakket mer vanskelig med tidssoner og andre prioriteringer, men vi skal møtes på mandag. Da skal vi vurdere situasjonen med Alex og trenerne hans, sier Gill.

– Det er klart at man må være en spiller i toppklasse for å komme inn i United-laget, så det er denne typen spillere vi ønsker. Det er ikke mange av de der ute. Selv om de finnes, trenger de ikke å være tilgjengelige. Det viktigste er å påpeke at man vet aldri. Jeg har vært i gamet lenge nok til å vite at ting skjer rimelig raskt i fotball.

Powered by Labrador CMS