Jobber med å hente ny keeper

OPPDATERT: David Gill forteller at det blir et travelt overgangsvindu for United i sommer, og at jakten på Edwin van der Sars erstatter er godt i gang. Sir Alex Ferguson tror det kommer to eller tre nye spillere.

Publisert Sist oppdatert

Etter mange år med relativt rolige overgangsvinduer, har Manchester United flere utfordringer foran seg i sommer. Spillere i alle lagdeler har blitt aet til klubben, og direktør David Gill bekrefter at det kommer nye spillere inn dørene på Old Trafford.

– Vi får en god følelse av å signere nye spillere, og vi ser frem til en travel sommer vi vil nyte godt av. Det blir enda travlere enn normalt, men det bra, sier Gill til MUTV.

– De siste tolv månedene har vi jobbet hardt med å finne ut hvor vi trenger forsterkninger, og hvilke spillere vi har lyst til å kjøpe.

En ny keeper skal stå ekstra høyt på ønskelisten. David De Gea, Maarten Stekelenburg og Manuel Neuer er blant spillerne det har gått mest rykter om, og uten å nevne navn bekrefter Gill at de ser etter Uniteds neste førstekeeper.

– Vi har kommet godt i gang med jakten på Van der Sars erstatter, sier han.

– To eller tre spillere

Sir Alex Ferguson avslører at i tillegg til spillere som Mame Biram Diouf og Tom Cleverley som kommer tilbake fra lån, vil det bli hentet to eller tre spillere.

– Vi har en veldig god tropp, men vil nok kjøpe to eller tre nye spillere for å skaffe enda større kvalitet, sier Ferguson.

Powered by Labrador CMS