Tilbake til Asia

Administrerende direktør David Gill bekrefter at Manchester United, i år som for to år siden, har bestemt seg for å legge deler av sesongoppkjøringen til Asia.

Publisert Sist oppdatert

Turen vil ifølge ManUtd.com inkludere stopp i Jakarta (Indonesia), Seoul (Sør-Korea), Kuala Lumpur (Malaysia) og Kina. Det er ennå ikke tatt noen avgjørelse på hvilke(n) kinesisk(e) by(er) som vil bli plottet inn på reisekartet.

Det som derimot er klart, er at troppen etter planen setter kursen mot Kina den 16. juli, for å innlede turnéen der. 20. juli skal laget spille på VM-stadion i Ji-sung Parks hjemby Seoul, og fire dager senere i Indonesia, et land hvor United aldri før har opptrådt. Det er allerede klart at motstanden i Jakarta vil bli representert ved et sammensatt lag av indonesiske Super League-spillere.

Siste kamp før hjemreise, blir oppgjøret mot et Malaysia XI i Kuala Lumpur. Denne skal avvikles enten på Shah Alam eller på Bukit Jailil Stadion i den malaysiske hovedstaden den 26. juli.

"Våre turer til Asia betyr bestandig noe spesielt for oss," sa David Gill under offentliggjøringen av reiseplanene.

"Supporterne våre der skaper en helt utrolig atmosfære. Vi har mer støtte på dette kontinentet enn noen andre klubber, så det er fantastisk å kunne gi tilhengerne våre anledning til å studere sine helter på nært hold."

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS