– Kommer til å bli savnet

Sir Alex Ferguson er imidlertid glad for at Paul Scholes blir værende i en trenerrolle.

Publisert Sist oppdatert

Fergie var manageren som ga Scholes sjansen på førstelaget, og han er nå også manageren som blir nødt til å finne en erstatter for midtbanespilleren – 17 år etter debuten hans.

– Hva mer kan jeg si om Paul Scholes som jeg ikke har sagt før, sier Sir Alex ifølge ManUtd.com.

– Vi mister en helt utrolig spiller. Paul har alltid gitt alt for denne klubben og jeg er fornøyd med at han knytter seg til trenerapparatet neste sesong. Paul har alltid vært en inspirasjon til spillere i alle aldri og vi vet at det vil fortsette i hans nye rolle.

Også fra Uniteds administrerende direktør, David Gill, sitter superlativene løst om mannen som har blendet engelsk fotball med millimeterspasninger og kreativitet ut av en annen verden i to tiår.

– Det er en veldig trist dag for Manchester United-fans rundt om i verden. Vi vet alle at Paul var en av de som gikk gradene fra akademiet på 1990-tallet og har etablert seg som en av de største spillerne noensinne som har ikledd seg en United-trøye.

– Det er veldig viktig at klubben fortsetter båndenen til slike spillere, og vi er fornøyd med at Paul knytter seg til trenerapparatet.

Powered by Labrador CMS