– Avgjørelse i juni

David Gill har fortalt BBC at en avgjørelse om Carlos Tevez sin fremtid i klubben vil bli tatt i begynnelsen av juni. Tevez har tidligere sagt at han ser for seg at han drar fra klubben.

Publisert Sist oppdatert

Gill bekreftet overfor BBC at klubben og Kia Joorabchian har diskutert en sum på £25 millioner for å signere argentineren.

"Carlos har gjort det veldig bra. Vi vil at han skal bli i klubben, men den økonomiske situasjonen må klargjøres først," sier Gill.

"Det vil bli avgjort i begynnelsen av juni"

David Gill og Kia Joorabchian har ikke blitt enige om mye til nå, men det er enighet om å ikke forhandle gjennom pressen. Joorabchian eier de økonomiske interessene rundt Tevez.

"Det er en uvanlig situasjon. Da vi hentet Tevez for to år siden, var de økonomiske rettighetene hans eid av et selskap kontrollert av Kia Joorabchian. Slik er det med mange søramerikanske spillere," forklarer Gill.

"Vi må avgjøre dette med Joorbchian. Vi betalte en sum for å låne Tevez i to år, og nå må vi betale selskapet hans en pris hvis vi vil beholde Carlos. Gjør vi det, vil vi eie han 100% når det gjelder fotball, og andre klubber må forhandle med oss"

David Gill gjør det også helt klart at uansett hvordan det går i sommer vil situasjonen bli ordnet opp i. Hvis Carlos Tevez går til en annen klubb vil den klubben eie han. Altså går avtalen med Joorbchian uansett mot slutten.

Powered by Labrador CMS