Ny kontrakt for Park?

Manchester United skal være ute etter å forlenge Ji-sung Parks kontrakt, men noen tidsfrist er ennå ikke satt. Parks nåværende kontrakt går ut etter denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds direktør, David Gill, pratet med pressen i Seoul og ett av de store temaene var naturligvis Ji-Sung Park. Sørkoreanerens kontrakt går ut etter denne sesongen, men Gill sier at de er interesserte i å fornye kontrakten hans

"De diskusjonene vil bli gjort. Vi er ute etter å forlenge kontrakten, men det er ikke satt noen tidsfrist," sier Gill, ifølge Daily Telegraph.

"Sir Alex (Ferguson) og trenerne hans er veldig fornøyde med han og vil fornye kontrakten, men det er ikke noe nytt ennå. Når vi har noe å offentliggjøre vil vi også gjøre det"

I tillegg til å være viktig på banen, har Park en stor kommersiell verdi i Asia, og spesielt i Sør-Korea. Dette merker United på kroppen nå og Park skal sannsynligvis spille mot FC Seoul fredag.

"En avgjørelse vil bli tatt på fredag, men jeg er sikker på at han spiller noen minutter," sier Sir Alex Ferguson.

"Han har ikke vært med oss og forberedt seg på samme måte som de andre spillerne, men han vil være involvert og det vil gi fansen her et stort løft"

"På grunn av skade kunne han ikke spille sist gang vi var her, men jeg tror han likevel vant prisen som kampens beste spiller!"

Powered by Labrador CMS