På sponsorjakt – i India!

AIG trekker seg sannsynligvis ut som hovedsponsor når den nåværende avtalen utløper i 2010, og Manchester United er i full gang med å lete etter en erstatter for den skjelvende amerikanske forsikringsgiganten.

Publisert Sist oppdatert

AIG, som ifølge avtalen med United skal sprøyte inn over £14 millioner over fire år, er hardt rammet av finanskrisen, og vil av den grunn neppe være aktuell som hovedsamarbeidspartner utover avtaleperioden som utløper om halvannet år.

I en slik situasjon kan United selvsagt ikke sitte med hendene i fanget. Klubben skal derfor være i ferd med å tråle kloden etter et selskap som kan stå klar til å overta den dagen AIG ventelig trekker seg ut.

Den indiske finansinstitusjonen Sahara, som i senere år har stått som hovedsponsor for landets cricket- og landhockey-landslag, er et av selskapene som skal ha blitt kontaktet, og det er ventet at ledelsen der kommer til å vurdere henvendelsen med største alvor.

Uniteds administrerende direktør, David Gill, har tidligere avslørt at klubben ser seg om på det indiske markedet. Til tross for dette er landet ikke blitt inkludert i sommerens turné til det asiatiske kontinentet.

Kilde: The Independent

Powered by Labrador CMS