– Glazers vil bla opp for Ferguson

Avtroppende United-sjef David Gill advarer konkurrentene: – Vi skal bli enda sterkere neste sesong!

Publisert Sist oppdatert

Store navn som Robert Lewandowski, Radamel Falcao, Luka Modric og Gareth Bale har alle blitt linket til United, og United kan bli nødt til å grave dypt i lommeboka for å lokke de største stjernene til Old Trafford.

Manchester Uniteds avtroppende direktør, David Gill, er fornøyd med viljen Glazer-familien har vist på overgangsmarkedet. 65-åringen føler seg trygg på at Glazer-familien kommer til å støtte eventuelle sommerkjøp.

– Jeg er sikker på at alle klubbene som ikke nådde sine mål denne sesongen, vil gjøre det de kan for å forsterke lagene. Men det vil også vi gjøre slik at vi kan komme tilbake med maksimal tyngde foran neste sesong, David Gill til Manchester Evening News.

Gill som snart takker av som Manchester United-sjef, beroliger United-fansen samtidig som han sender et stikk til de andre klubbene som vil måle krefter med United neste sesong.

– Glazers har vist at de støtter Ferguson på overgangsmarkedet. De vet at det som skjer på selve banen er helt avgjørende for å nå ambisjonene utenfor. Det vil alltid være noen supportere som ikke vil være tilfredse, men Glazers har vist at de har stor forståelse for klubbens historie og verdier sier Gill.

Powered by Labrador CMS