– Glazers blir!

David Gill sier Glazer-familien ikke kommer til å selge.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for at Old Trafford i går var dekket i gult og grønt og det ble sunget anti-Glazer-sanger nesten kontinuerlig den siste halvtimen av kampen, har Glazer-familien ingen planer om å selge klubben, skal man tro David Gill.

I forbindelse med annonseringen av den nye sponsoravtalen med Telekom Malaysia tidligere idag, benyttet Gill anledningen til å understreke at Glazer-familien, til tross for en gjeld på 700 millioner pund, har planer om å bli værende i mange år.

– Det er protester. Alle har rett til å protestere, og det var mye grønt og gult på tribunen i går kveld. Det kan man ikke nekte for. Men dette samarbeidet [med Telekom Malaysia] viser klubbens styrke. Det er et langsiktig samarbeid over fem år. Vi vil fortsette å være her ut disse fem årene og i mange år etter det, uttaler Gill ifølge The Independent.

Sponsoravtalen med Telekom Malaysia er en del av klubbens nye kommersielle strategi som er innført av Glazer-familien. Istedenfor å rette seg mot hele verdensmarkedet vil klubben heller rette seg mot enkelte områder for å maksimere inntektene og få mest mulig ut av de 333 millioner Unitedsupporterne som angivelig skal finnes der ute. Ifølge Gill er dette en modell som bidrar til å øke klubbens inntekter.

– Eierne mente vi gjorde det veldig bra på den kommersielle fronten, men at det var flere muligheter der ute. Dette er innsikten de har tatt med seg, hevder Gill.

David Gill, som før amerikanernes kjøp av klubben i 2005 var svært kritisk til Glazer-familien, skryter nå av dem.

– Det får ikke mye mediedekning, men det faktum at de har kommet inn og kan få til slike avtaler er bra for oss. Dette er penger vi kan investere i laget, avslutter Gill.

Powered by Labrador CMS