– Vil ikke selge

Gill tror ikke på "The Red Knights".

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds administrerende direktør, David Gill, spår at det blir umulig for "The Red Knights" å kjøpe klubben. I tillegg velger Gill nok en gang å støtte Glazer-familien.

– De ser hver eneste kamp på TV, og jeg synes at de har vært veldig støttende, sier Gill, som hevder at amerikanerne har ingen planer om å selge United.

– De er langsiktige investorer som ønsker å være her i mange år framover. De er ikke selgere, og av den grunn kan ikke "The Red Knights" gå videre med sine planer. Det er ingen indikasjoner på at de (Glazers) ønsker å selge, og dermed er det heller ikke mulig å kjøpe. Klubben er ikke til salgs.

– Riddernes forslag, om at 20, 30, 40 rike personer skal styre Manchester United, sliter jeg med å se at skal fungere i praksis. Med så mange velstående mennesker inne i bildet, vil også alle involvere seg når avgjørelser skal tas, sier Gill, som mener Uniteds tilhengere bør være tilfredse med dagens eiere.

– Majoriteten av United-supportere burde være fornøyde med det vi gjør, og at vi er etablerte på toppen i England og resten av verden, avslutter Gill, som neppe blir mer populær etter disse uttalelsene.

Kilde: Sky Sports.

Powered by Labrador CMS