– Ikke på tale med salg

At Fraizer Campbell nå er blitt utlånt til Tottenham for resten av sesongen, betyr ikke at han er på vei bort fra Old Trafford. I hvert fall ikke om vi skal tro David Gill.

Publisert Sist oppdatert

Campbell ble som kjent sendt til White Hart Lane som del av avtalen som brakte Dimitar Berbatov til Old Trafford. Håpet er at han skal blomstre i den hvite trøyen, og komme tilbake til Manchester neste sommer som en mer moden og enda bedre spiller.

Adm.dir. David Gill, bekrefter at United i løpet av overgangsvinduet mottok flere bud på den 21 år gamle spissen, men at samtlige ble avvist med henvisning til at Sir Alex ser en stor fremtid for ham på Old Trafford.

"Fraizer har i hele sommer vært en ettertraktet ung spiss, og ja, vi mottok bud fra klubber som ønsket seg ham. Men vi ville ikke selge, fordi vi mener – og Sir Alex mener – at han har en stor fremtid her," sier Gill til ManUtd.com.

"Ved å gå på lån til Tottenham vil han få Premier League-erfaring, og komme tilbake hit som en bedre fotballspiller. Da vil han forhåpentligvis også klare å bryte seg inn på laget.

"Derfor er vi da også svært fornøyde med avtalen – den er god for oss, og den er god for ham," sier Gill med overbevisning.

Powered by Labrador CMS