Kritisk til FA

Adm.dir. David Gill føler at United blir behandlet urettferdig av det engelske fotballforbundet (FA).

Publisert Sist oppdatert

Gill fremhever spesielt sakene som sist sesong omhandlet Wayne Rooneys banning mot tv-kameraene og for Sir Alex Fergusons kritikk av dommer Martin Atkinson etter 2-1-tapet for Chelsea på Stamford Bridge. Mens Rooney ble belønnet med to kampers karantene for sitt utbrudd, ble Ferguson dømt til fem kampers utestengelse for måten han karakteriserte Atkinsons innsats med fløyten.

Gill, som selv er medlem av FA-styret, kommer med uttalelsene i den nye boken Champ19ns, som omhandler Uniteds 19. ligamesterskap:

– Jeg mener oppriktig at vi har blitt offer for dårlige beslutninger som etter min oppfatning ikke nødvendigvis ville ha rammet andre klubber.

– Det betyr ikke at jeg på noen måte støtter Wayne Rooneys kommentarer; for jeg synes ikke de var passende. Ei heller det Sir Alex sa (om Atkinson), for det var alt annet enn til hjelp for oss.

– Men samtidig må det sies at straffene som ble utdelt var harde. Vi får kanskje lide fordi vi er blant de største klubbene, men også på grunn av den pågående Respekt-kampanjen. For hvordan kan fotballmyndighetene bedre demonstrere sin harde linje enn ved å ramme en av de største klubbene hardt, spør Gill retorisk.

Kilde: Sky Sports

Powered by Labrador CMS