– Woodward er ikke en fotballmann

United-legenden roser samtidig David Gill.

Publisert Sist oppdatert

Ed Woodward har fått kritikk av mange på grunn av sin manglende fotballforståelse. Paul Scholes sier til BT Sport at han mener at Ed Woodward ikke er en fotballmann.

– Vi vet at det trengs hjelp bak kulissene, spesielt på fotballsiden. Buisnessen er god og Ed Woodward er veldig god på det, men en fotballmann? Jeg synes ikke han er en fotballmann.

David Gill hentet mange gode spillere til United i løpet av sin periode som admistrerende direktør i klubben. Scholes mener han rett og slett var fantastisk.

– I fortiden hadde vi Sir Alex og David Gill. David Gill var fantastisk, helt fantastisk og er sårt savnet i klubben. Han kjenner fotballspillere inn og ut. Han visste om en god spiller når han så en og kunne være uenig med manageren.

SAMMEN VAR DE DYNAMITT: David Gill og Sir Alex Ferguson skapte sammen det ene mesterlaget etter det andre. Begge ga seg i sine jobber samtidig.
SAMMEN VAR DE DYNAMITT: David Gill og Sir Alex Ferguson skapte sammen det ene mesterlaget etter det andre. Begge ga seg i sine jobber samtidig.

Vår tidligere midtbanegeneral tror Ole Gunnar Solskjær tør å si i fra hvis han ikke er enig med Woodward.

– Ole er en United-mann. Hvis han ikke er fornøyd så tar han en prat med Woodward. Det tror jeg ikke de tidligere managerne gjorde.

– Ole vet hva han vil. Han blir ikke bare med på noe, han er ikke en «ja-mann». Det er ikke en sjanse at han bare er en «ja-mann».

Både Louis van Gaal og José Mourinho har både større og mer imponerende CVer enn Solskjær, men Scholes tror at nordmannen har en annen tilnærming enn det de foregående managerne har hatt.

– Han (Solskjær) kommer til å gjøre sitt beste for å få United tilbake til der de hører hjemme. Louis van Gaal og José Mourinho er store managere, men de har kanskje vært litt mer interessert i seg selv enn i klubben. 

Les også: Kruttsterk borteseier mot City

Powered by Labrador CMS