ddg190223

– Økt optimisme rundt ny kontrakt for De Gea

Publisert Sist oppdatert

Det er under én uke til David de Geas kontrakt går ut. Gjennom våren har det kommet stadige rapporter om at De Gea og United skal ha vært enige om en fornyelse av kontrakten og at keeperens lønn ville bli redusert.

Kontrakten har likevel aldri blitt signert og spanjolens fremtid er fortsatt helt i det blå.

Daily Mirror-journalist Simon Mullock skriver at De Geas håp om å bli værende har fått seg et oppsving etter at Erik ten Hag skal være lite lysten på å bruke for mye penger på en ny keeper.

Dette på tross av at et samlet engelsk pressekorps meldte 16. juni at det når virket mer og mer sannsynlig at David de Gea kommer til å forlate klubben.

Uniteds siste tilbud skal ligge på rett i overkant av £200.000 i uka og De Gea er klar over at Ten Hag har også andre posisjoner han ønsker å forsterke.

Spanjolens representanter skal være optimistiske for at akkurat det styrker De Geas sjanser for en ny kontrakt ettersom klokken tikker mot kontraktutløp de kommende dagene og United med et rapportert overgangsbudsjett på £120 mill. teller hver pundseddel nøye for å få kabalen til å gå opp.

Manchester United Training Session
BLIR ENIGE TIL SLUTT?: Uniteds overgangsaktivitet denne sommeren kan avhenge mye av hva som skjer rundt David de Geas kontraktssituasjon.

Dette har blitt illustrert med jakten på Mason Mount, hvor også det tredje budet ble avvist og The Times meldte at United har vendt fokuset over på Moises Caicedo.

De Gea ble også et tema i den seneste episoden av Uno, hvor Eivind Holth og Fredrik Filtvedt diskuterte at Uniteds overgangsvindu på mange måter styres av hva som skjer med David de Gea.

Lytt til episoden her:

Powered by Labrador CMS