De Gea

Lokalavisen: – En avgjørelse er fortsatt ikke tatt

Publisert Sist oppdatert

I dag, torsdag 29. juni, er det nøyaktig tolv år siden David de Gea ble bekreftet klar for Manchester United.

Om under to døgn kan imidlertid spanjolens tid i United potensielt være over, da hans nåværende kontrakt går ut natt til lørdag 1. juli.

Torsdag formiddag skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News at klubben fortsatt ikke har tatt en avgjørelse omkring målvaktens fremtid.

Det etter at De Gea selv publiserte en aldri så liten kryptisk melding på sin Twitter-konto onsdag, med en gjespe-emoji.

 

Ifølge Daily Mails Chris Wheeler ligger han an til å forlate United, med mindre det skjer en siste vri i kontraktssagaen.

Wheeler påpeker at United potensielt kan signere ham på nytt etter fredag, men at det ville vært merkelig med tanke på at partene fortsatt ikke har kommet til enighet etter lang tids forhandlinger.

Så sent som tirsdag kom The Athletic med de oppsiktsvekkende opplysningene om at De Gea i vår signerte et kontraktsforslag fra United, som innebar en kraftig lønnsreduksjon fra hans nåværende £375.000 i uka, men at klubben valgte å ikke signere papirene. 

I ettertid skal United ha kommet med et nytt kontraktsforslag, med dårligere lønnsbetingelser enn det De Gea først hadde akseptert.

Dersom De Gea forlater United seiler Inters André Onana opp som den største favoritten til å bli lagets nye førstekeeper, mens Luckhurst skriver at også Brentford er forberedt på å selge David Raya, som lenge er blitt koblet til United.

Powered by Labrador CMS