Liverpool v Manchester United - Preseason Friendly

Kommunikasjonsfeil: Rubiales trodde at De Gea hadde slutta på landslaget

Publisert Sist oppdatert

David de Gea skal ha blitt overrasket etter å ha fått en melding fra presidenten i det spanske fotballforbundet Luis Rubiales. I meldingen skal Rubiales ha gratulert ham med valget om å slutte i det spanske landslaget, noe det viser seg at United-målvakten verken har sagt eller hatt lyst til.

Den spanske målvakten har ikke spilt for landslaget sitt siden oktober 2020 og er heller ikke en del av den spanske troppen som har reist til Qatar. Journalisten, Jose Alvarez har fortalt El Chiringuito om den forvirrende situasjonen med Luis Enrique og Luis Rubiales.

— De Gea har vært et litt merkelig emne. Plutselig forsvant han fra samtalene for noen måneder siden, og Luis Enrique ringte David for å fortelle ham at han ikke kom til å stole på ham. Han fortalte at det var en teknisk avgjørelse. Det er klart at David spurte Luis om hva grunnen var, men han fikk ingen ytterligere forklaring, sa journalisten i det spanske TV-programmet.

— Noen dager senere mottar David en melding fra Rubiales, president for det spanske landslaget, som skrev «David, jeg er glad for at du endelig har tatt avgjørelsen du har tenkt på. Jeg har allerede blitt fortalt at du slutter i landslaget».

De Gea skal ha blitt veldig overrasket over denne meldingen, og det med god grunn da han aldri hadde sagt at han ville forlate landslaget.

«Beklager? Det er ingen forsakelse av noe, hvem har fortalt deg at jeg skal slutte i noe? Treneren har fortalt meg at han ikke kommer til å regne med meg, men jeg har aldri sagt at jeg skal slutte på landslaget, og har heller ikke tenkt til å gjøre det, det er hvis jeg blir kalt opp».

 

Powered by Labrador CMS