degea220822

– Går ned i lønn for å bli værende

Publisert Sist oppdatert

David de Gea er på utgående kontrakt i Manchester United, men onsdag skriver The Telegraph at partene nærmer seg enighet om en forlengelse.

Riktignok har klubben hatt mulighet til å utløse en forlengelsesklausul, men spanjolens skyhøye lønn har medført at United i stedet har ønsket å forhandle om en ny avtale med reduserte betingelser. 

De Gea, som har tjenestegjort for United helt siden 2011, har en angivelig ukelønn på 375.000 pund når klubben deltar i Champions League.

Nå skal den formsterke burvokteren imidlertid ha gått med på å gå ned i lønn for å bli værende i klubben.

– Jeg er svært avslappet og fokuserer bare på trening og å prestere best mulig. Men ja, jeg er helt sikker på at forhandlingene kommer til å ende på en god måte, sier hovedpersonen selv, ifølge The Telegraph.

På spørsmål om han ønsker å avslutte karrieren i United, svarer han slik:

– Jeg håper det. Dette er klubben min og jeg har vært her i mange, manger år. Det er en stor ære å være her og jeg er lykkelig, sier De Gea.

Spanjolen, som ikke har sluppet inn i Premier League på Old Trafford siden starten av september, er kun én av to gjenværende spillere fra Sir Alex Ferguson-æraen. Den andre er Phil Jones.

 

 

Powered by Labrador CMS