David de Gea2

De Gea ferdig i Manchester United

En legende sier farvel.

Publisert Sist oppdatert

Etter 12 år og 545 kamper er David de Geas tid på Old Trafford over.

Den spanske sisteskansen bekrefter selv nyheten om at han forlater Manchester United, etter at kontrakten gikk ut i slutten av juni.

På sine sosiale medier har De Gea publisert en avskjedsmelding rettet mot fansen.

– Jeg ønsket bare å sende denne avskjedsmeldingen til all Manchester United-supportere, innleder 32-åringen, før han fortsetter.

– Jeg vil uttrykke min enorme takknemlighet for kjærligheten fra de siste 12 årene. Vi har har oppnådd mye siden min kjære Sir Alex Ferguson hentet meg til denne klubben.

– Det var med en utrolig stolthet jeg tok på meg denne trøya, for å lede laget, for å representere denne institusjonen, den største klubben i verden var en ære som bare tildeles noen få heldige fotballspillere.

– Det har vært en uforglemmelig og suksessrik periode siden jeg kom hit. Jeg hadde ikke trodd at fra å forlate Madrid som ung gutt at vi ville oppnå det vi gjorde sammen.

– Nå er riktig tidspunkt for meg å ta på meg en ny utfordring, for å presse meg selv igjen i nye omgivelser.

– Manchester vil alltid være i hjertet mitt. Manchester har formet meg og vil aldri forlate meg. Vi har sett det alt, avslutter han.

De Gea blir stående igjen med 545 kamper og 190 clean sheets i United-trøya – som begge er klubbrekorder.

Han var med å vinne Premier League, FA-cupen, Europa League og to ligacuper.

For ikke å bli kåret til Sir Matt Busby Player of the Year fire ganger, spillernes årets spiller fire ganger, i tillegg til to Premier League Golden Glove.

Takk for alt, David!

Powered by Labrador CMS