– David er verdens beste

Victor Valdés forstår godt at han ikke får spilletid med De Gea foran seg i køen.

Publisert Sist oppdatert

Livet som reservekeeper er ikke så lett. Du blir sjeldent byttet inn, og det er jo bare én plass på laget. For jovisst er både De Gea og Victor Valdés gode med beina, men de vikarierer neppe i andre posisjoner av banen med det første av den grunn. Valdés vil gjerne spille, men aksepterer at det er vanskelig med De Gea foran seg i køen.

– Du venter alltid på muligheten til å spille, og trener hver dag for å vise prestasjonene dine til manageren. Men nå ligger David på et veldig, veldig høyt prestasjonsnivå. Jeg tror han er den viktigste keeperen i verden for øyeblikket. Så det er vanskelig å få spille, og det må jeg selvsagt akseptere, sa spanjolen til United Uncovered – klubbens nyhetsbrev.

Et naturlig oppfølgingsspørsmål etter den formuleringen var naturligvis om han mente at De Gea er best i verden, med tanke på at keepere som Thibaut Courtois og Manuel Neuer også nok gjerne vil være med i den diskusjonen, og Valdés var ikke spesielt tvetydig i svaret.

– For min del er David den beste nå. Jeg ser ham hver dag på trening, og jeg ser ham hver kamp hver uke, og hans prestasjoner akkurat nå er utrolige. Hver uke gjør han redninger som hjelper laget, så jeg er veldig glad på hans vegne, og også for fansen.

– Hver uke hører jeg de synge om David de Gea, så jeg tror de er veldig fornøyde med Davids prestasjoner de siste årene.

Manchester United v Liverpool - Premier League
VERDENS BESTE: I alle fall ifølge Victor Valdés.
Powered by Labrador CMS