Manchester United v AFC Bournemouth - Premier League

Comeback-duo får honnør: – Alle gir 100 prosent

Victor Lindelöf og Harry Maguire fikk en etterlengtet opptur sammen i 3-0-seieren mot Bournemouth.

Publisert Sist oppdatert

Svensken og engelskmannen har vært Uniteds stopperpar i flere år, men hadde ikke fullført 90 minutter sammen siden 8. september, da United tapte 0-1 mot Real Sociedad i Europa League.

Mens verdensmester Lisandro Martinez mottok sin hyllest som innbytter tirsdag kveld og Raphaël Varane fikk hvile, holdt Lindelöf og Maguire unna mot Bournemouth.

– Hele laget bidro til at vi holdt nullen. Vi byttet midtstoppere til denne kampen, og de spilte veldig bra, roste David de Gea etter 3-0-seieren. 

– Det spiller ingen rolle hvem som spiller. Det viktigste er at vi føler at vi er et godt lag sammen. Alle går i samme retning og gir 100 prosent. Det er fantastisk å spille for et lag som dette.

Lindelöf erkjente at det var godt å være tilbake.

– Det er alltid fint å få minutter, og hjelpe laget til å ta tre poeng, sa svensken.

– Jeg og Harry har spilt mange kamper sammen tidligere, og jeg synes det fungerte godt. Han er en fantastisk spiller, og spilte veldig bra.

– Det er veldig viktig å ha en bred tropp. Nå kommer kampene tett, og da er det viktig at alle er klare til å bidra. Det er akkurat det vi trenger.

Allerede fredag er det ny kamp for United, da mot Everton i FA-cupen. Så gjenstår det å se om Erik ten Hag setter Martinez og Varane tilbake på laget, eller om han gir Lindelöf og Maguire fornyet tillit.

Powered by Labrador CMS