degea322

– For å være ærlig, ja, det var en fantastisk redning

Publisert Sist oppdatert

Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes scoret målene som sørget for United-seier over Brighton, men det kunne sett ganske annerledes ut om det ikke hadde vært for en fantastisk redning av David de Gea like før pause.

Brightons Jakub Moder serverte en strålende heading fra 10-11 meter, men Uniteds beste spiller denne sesongen klarte på mesterligvis å slå ballen til corner med et vanvittig tigersprang.

Igjen ble De Gea redningsmannen på et helt avgjørende tidspunkt, før Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes ordnet United-seier i 2. omgang.

Den spanske sprellemannen i Uniteds mål var en av heller få United-spillere som virkelig kunne gå med hevet hode etter 1. omgang, for gjestene Brighton var fullt på høyde med, om ikke bedre enn, United før pause.

– Det var ikke den beste 1. omgangen, men vi responderte bra i 2. omgang. Vi gir dem noen sjanser mot slutten og vi burde avgjort tidligere, men vi er glade for tre poeng i dag, sier De Gea til MUTV etter kampen. 

– Det er alltid deilig å få tre poeng, og spesielt etter poengdelingene i de siste kampene. Nå er vi alle veldig fornøyde.

– Vi visste at Brighton er et av lagene som er veldig gode med ball. De presser også godt, og jeg synes at de er et godt fotballag.

degea44353
HOLDT NULLEN: David de Gea og Manchester United spilte endelig en kamp uten baklengs. UNited slo Brighton 2-0.

– Vi startet imidlertid bedre etter pause, fikk scoringen og så ble det rødt kort. Det er likevel tre viktige poeng for oss. Vi leverte.

– Så var det fantastisk å få til den redningen. Den var vanskelig, og den var viktig på det tidspunktet siden det sørget for at det fortsatt stod 0-0. For å være helt ærlig. så ja, det var en fantastisk redning.

– Tilbakemeldingene i pausen var at vi spilte på hjemmebane, og vi presset også høyt igjen etter pause. Vi kontrollerte også kampen med en mann mer, helt frem til det var fem minutter igjen å spille.

– Så burde vi kjempe for mer enn bare topp fire, men sånn er realitetene nå. Det er mange som kjemper om det samme nå, men med kvalitetene vi har så burde vi kunne ta en masse poeng, sa David de Gea.

Powered by Labrador CMS