– Spansk tøys om De Gea

Sport Witness om de siste David de Gea-ryktene.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

– Ingen grunn til å bekymre seg

Av: Sport Witness

For å ta det viktigste først. David de Gea er helt klart usikker på om han skal forlenge kontrakten med Manchester United. Den spanske keeperens kontrakt utløper i juni 2016, og hadde han hatt ekstremt lyst til å bli så hadde han forlenget kontrakten allerede. Det er derfor seriøs tvil rundt fremtiden hans, og Real Madrid virker å være det mest logiske alternativet.

I Spania hevdes det derfor nå for tiden hver eneste uke at De Gea er blitt enige om ditt eller datt, men fredagens kommentarer fra Josep Pedrerol har fått mye mer dekning enn de hadde fortjent.

Spain Training Session

Sammen med Pedrerol og Gallardo så var også Pipi Estrada med på programmet. Han er en kjendis i Spania, og deltar i reality-show og han bruker gærne fotballrykter for å ivareta kjendisstatusen. Han er blitt tatt i  poste kjønnsorganene sine på Internett, så jeg vil advare alle fra å sjekke ut fyren. Tro meg, jeg snakker av erfaring.

Manchester United Attend Nike Event In Yokohama

Da sa Estrada (han med kjønnsorganene) at Florentino Perez og Jorge Mendes har snakket om situasjonen de siste dagene, og Pedrerol forsøkte å overgå det ved å fastslå at De Gea vil til Real uansett hva Iker Casillas gjør.

Og ja, David de Gea kommer kanskje til å dra til Real Madrid, men det disse fyrene lirte av seg har ingen grunn til å bekymre noen med tilknytning til Manchester United.

Les flere ryktesaker om ulike klubber hos Sport Witness her.

Powered by Labrador CMS