– Liten grunn til bekymring

Sport Witness har kikket nærmere på ryktene som kobler David de Gea vekk fra United.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Det går sjelden lenge mellom hver gang David de Gea kobles til en av de spanske toppklubbene.

Tirsdag ble det rapportert at Real Madrid ønsket ham, og nå har Sport Witness sett nærmere på skriveriene.

– Alle skriverier fra spansk presse om at De Gea avventer med å skrive under på en ny kontrakt har blitt gjentatt så mange ganger i engelsk presse at historiene ikke lenger en gang likner på de opprinnelige skriveriene fra Spania.

– Det er heller ikke slik at historiene om at Real Madrid vil by på De Gea i sommer øker i omfang, men jo, det kommer til å komme slike saker. Det har også skjedd før.

– Den spanske avisa Sport tok tak i noen av de spanske skriveriene tirsdag, og hevdet at United er på utkikk etter en erstatter for De Gea. Det ville kanskje være klokt av Premier League-klubben å se for seg et slikt scenario, men Sport hevder at de fikk påstanden fra Eco Diario, men Eco Diario skriver ingenting om dette. De skriver i stedet at United er så lite interessert i å selge at De Gea ikke en gang er hovedmålet til Real Madrid. Det er i stedet Kiko Casilla (Espanyol), som ble utviklet av Real og som Real også eier 50 prosent av.

– Med mindre De Gea bestemmer seg for å forlate United når kontrakten hans går ut er det altså ingenting nytt å bekymre seg for.

Les hele saken hos Sport Witness her.

Powered by Labrador CMS