Valdés drar?

SPORT WITNESS: Kan komme til å havne i PSG.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Av: Sport Witness

– Valdés drar fordi han vet at De Gea blir i United

Ifølge rapporter i Spania, er det sannsynlig at Victor Valdés kommer til å forlate Manchester United fordi den nåværende nummer 1, David De Gea, kommer til å fortsette i Premier League-klubben.
Det har vært spekulasjoner rundt De Gea i de siste månedene, og han har ennå ikke bundet seg til klubben ved å utvide kontrakten utover 2016. Dette har ført til rykter om at han kommer til å forlate klubben.

Newcastle United v Manchester United - Premier League

Ønsker seg hevn

Ifølge Marca har Valdés en drøm om å hevne seg mot Barcelona, ved å returnere til La Liga for å spille for Real Madrid. Selv om dette ikke skulle skje, er det likevel sannsynlig at han kommer til å forlate United fordi han tror De Gea blir værende.

Valdés ser ingen mulighet til å utkonkurrere sin landsmann og trenger derfor å finne en klubb som kan gi ham spilletid. Den tidligere Barcelona-stjernen har fortsatt til gode å spille førstelagsfotball for United, og har kun tatt del i en håndfull U21-kamper.

Powered by Labrador CMS