DdG øyner Spania-debut

Får David de Gea sjansen mellom stengene når Spania tar imot Bolivia fredag kveld?

Publisert Sist oppdatert

Selv har Årets spiller i United god tro på landslagssjef Vicente del Bosques tillit, spesielt siden det kun er snakk om en oppkjøringskamp før VM-sluttspillet tar til om drøye to uker. Derimot vet han at det blir straks vanskeligere å danke ut rutinerte landslagsmålmenn som Iker Casillas og Pepe Reina når alvoret bryter løs i Brasil.

– Vi vet ikke hvem som får spille mot Bolivia, men alle må være beredt i tilfelle de får sjansen, sa De Gea på en pressekonferanse, ifølge ManUtd.com.

– Selv er jeg mer enn klar til å få debutere.  Det er hard konkurranse mellom stengene, men jeg koser meg her og presser meg til det ytterste på trening.

Spain Training Session
David de Gea: – Jeg presser meg til det ytterste.

– Spania er ikke mette på suksess

23-åringen avviste kontant faren for at Spania, den regjerende VM- og EM-mester, kan ha mistet noe av gløden og hungeren etter de siste årenes kolossale suksess. Tvert imot ga De Gea uttrykk for stor tro på at den spanske troppen igjen vil vise seg fra sin beste side, og at de unge spillerne som nå  har kommet opp gjennom det spanske systemet vil markere seg.

– Der er spillere i denne troppen som har vunnet alt, både på klubbnivå og med landslaget. De mister aldri den indre flammen. Det stemmer også at det har blitt gjort en veldig god jobb med ungdomslagene. Der forsøker vi så godt vi kan å emulere seniortroppen, og unge spillere blir gitt sjansen til å ta steget opp, sa De Gea, spent og VM-klar førstereisgutt.

OBS: Spania møter Bolivia i Sevilla fredag kveld klokken 22.00. Oppgjøret vises på TV2 Sportskanalen, Viasat Fotboll (Sverige) og TV3 Sport 1 (DK).

Powered by Labrador CMS