En levende vegg

David de Gea vartet opp med fantastiske redninger da Spania knuste Nederland.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld møttes Nederland og Spania til en kamp som skulle avgjøre hvem som vinner gruppen deres i EM for U21-landslag. David de Gea voktet som vanlig buret for spanjolene, og som mange andre ganger fant motstanderne det helt umulig å få ballen forbi sisteskansen.

Uniteds førstekeeper storspiller ikke bare for klubblaget sitt, men også med flagget på brystet. Han står nå kun med et baklengsmål for landslaget på de 11 siste kampene. Man kan lett tenke at det er fordi han har gode forsvarere foran seg, men mot Nederland måtte han gjøre mye av jobben selv.

Ved tre anledninger vartet de Gea opp med kanonredninger, som fikk manager Julen Lopetegui Argote til å hoppe av glede på sidelinjen. Spania vant kampen 3-0, og laget har fortsatt til gode å slippe inn mål i mesterskapet. Seieren gjør at Spania vinner gruppen sin, og møter Norge i sluttspillets semifinale på lørdag.

United-aktuelle Thiago Alcantare startet som kaptein for Spania. Da han ble byttet ut rundt kvarteret før slutt, ga han det fra seg til de Gea.

 

 

Powered by Labrador CMS