– Lindegaard fortjener plassen

Keeperlegende mener det er fordel Anders Lindegaard i keeperduellen mot David De Gea.

Publisert Sist oppdatert

Den gamle keeperkjempen Alex Stepney sier Lindegaard ikke kan bebreides for noen av baklengsmålene mot Southampton og at dansken fortjener flere sjanser.

Forsvarer Ferguson

– De to målene mot Southampton var feil av backene og Anders hadde ellers ikke så mye å gjøre. Slik sett kan du ikke si at han hadde en stor kamp. Men han gjorde seg på ingen måte bort og kan fort bli den keeperen som står de neste kampene. Det er opp til ham å bevise at han fortjener den tilliten, sier Stepney til Manchester Evening News.

David De Gea leverte en strålende forestilling i seriepremieren mot Everton til tross for at United tapte.

Mot Fulham ble det tre etterlengtede poeng for United, men seieren satt langt inne etter at De Gea og Vidic floket det kraftig til på Fulhams redusering.

Etter tabben mot Fulham valgte United-manager sir Alex Ferguson å benke spanjolen mot Southampton og forklarte vrakingen med at De Gea hadde gjort en tabbe mot Fulham.

De fleste målvakter ville hatt sympati med De Gea og ment at en keeper står bedre på tillit enn nåde, men Stepney støtter Fergusons avgjørelse 100 prosent.

– Jeg hadde ikke forventet det, men mener likevel det var riktig å vrake De Gea etter tabben mot Fulham, sier Stepney.

Kostbare feil

Stepney viser til at Ferguson gjorde det samme mot Blackburn I ligaen sist sesong da bunnlaget sensasjonelt tok tre poeng mot United på Old Trafford. Det siste målet på etter en tabbe av De Gea og Stepney sier United ikke har råd til slike feil.

– Feilen mot Blackburn viste seg til slutt å bli svært kostbar, og David var heldig at feilen mot Fulham ikke fikk konsekvenser. Men du kan ikke alltid stole på flaksen, og noen ganger må manageren ta slike brutale avgjørelser, sier Stepney.Anders Lindeegaard var I ferd med å etablere seg som Uniteds førstevalg mellom stengene sist sesong, da han fikk en ankelskade som satte ham ut av spill I flere uker.

Da David De Gea kom tilbake i United-målet var han strålende og henviste dansken til benken.

Nå virker det igjen som om keeperduellen i United er helt åpent.

Powered by Labrador CMS