– Håper David blir værende

Sergio Romero er ikke blant dem som håper konkurrenten forsvinner til Real Madrid.

Tidligere denne uken signerte den argentinske sisteskansen en ny kontrakt med Manchester United som holder ham på Old Trafford til 2021.

Likevel må nok Romero forberede seg på å tilbringe mer tid på benken enn mellom stengene, all den tid David de Gea fortsatt befinner seg i klubben.

Til ESPN forteller imidlertid 30-åringen at han kun ser på konkurransen med spanjolen som sunn.

– Siden jeg kom til dette laget, har jeg sagt at det er en god ting at jeg må konkurrere med David, for på den måten kan vi holde nivået høyt. Jeg håper ikke han forlater klubben. Vi er venner, og hvis han blir værende, vil det hjelpe meg å bli bedre.

– Spektakulær avslutning

Til tross for tøff konkurranse fra De Gea, var det imidlertid Romero som sto den livsviktige Europa League-finalen mot Ajax i Stockholm forrige sesong.

– Jeg var ikke overrasket i det hele tatt, for jeg visste at jeg kunne hjelpe laget. Ikke bare på banen, men også på andre måter. Jeg synes jeg viste at jeg kan være nyttig i slike kamper, sier Romero, som til sammen spilte 18 kamper i 2016/17.

– Forrige sesong var fantastisk. Måten vi avsluttet sesongen på var spektakulær, men for min egen del tror jeg dette bare er starten, for jeg ønsker å bevise at jeg har noe å bidra med i dette laget.

Samme arbeidsfordeling?

Ifølge ESPN spekuleres det om José Mourinho vil gå for en lignende keeperrotasjon også neste sesong, der De Gea spiller i Premier League og Romero i Champions League.

– Vi har ikke diskutert det. Vi har bare snakket om oppkjøringen og turneringene vi skal spille i neste sesong. Selv føler jeg at jeg har vist meg verdig tilliten han har vist meg med gode prestasjoner på banen. Jeg vil også vise at jeg kan spille for landslaget, sier Romero.

I Uniteds neste oppkjøringskamp mot Manchester City er det etter planen Romero og De Gea som vokter buret, mens unggutten Joel Castro Pereira får hvile.

Powered by Labrador CMS