Romero i Stockholm.

– Bevist at jeg kan spille her

Uniteds solide andrekeeper har ingen planer om å forlate Drømmenes Teater med det første.

Publisert Sist oppdatert

Den argentinske keeperen har vært et klart andrevalg bak David de Gea etter at han kom til klubben, men spilte de fleste kampene i Europa League denne sesongen.

I finalen sto  Romero mellom stengene, og holdt nullen nok en gang. Det har han gjort i 12(!) av 18 kamper han har spilt denne sesongen.

Med mindre de Gea forsvinner til Spania og Real Madrid, må nok Romero være inneforstått med en ny sesong som andrekeeper, men han sier dette var noe han var veldig klar over da han signerte for klubben i 2015.

– Jeg valgte å komme hit på grunn av hva klubben er. Det er en stor klubb, en av de største i verden, og jeg kunne bare ikke si nei. Jeg visste selvfølgelig det ville bli tøffere å spille mye. I fjor brukte Louis (van Gaal) meg i 12 kamper. Jeg følte meg bra, så jeg trodde jeg kunne bli viktig for laget i de øyeblikkene jeg spilte. Med José har jeg fått enda flere muligheter, sier Romero til Sky Sports. 

– Jeg synes jeg har bevist at jeg er en keeper som kan spille for denne klubben, men du vet aldri hva som kommer til å skje i fremtiden, så man må bare jobbe hardt. 

KEEPERDUO: David de Gea og Sergio Romero er to solide keepere. Blir begge i klubben neste sesong?

Vil bli i klubben

Argentineren sier han i hvert fall har ingen intensjoner om å forlate Manchester. 30-åringen har kontrakt også neste sesong, med opsjon på ytterligere ett år.

– Jeg kan både bli nummer én og to neste sesong. Alt avhenger av hvor hardt jeg jobber, og jeg jobber veldig hardt. Min intensjon er å bli i klubben.

– Jeg har ofte holdt nullen, og hjulpet mine lagkamerater mange ganger. Det gir meg enormt med selvtillit, så jeg må takke trenerteamet for at de har hatt troen på meg, og lagkameratene mine som gjør mye for at jeg skal føle meg rolig. Det å avslutte denne sesongen med ett trofé i hendene gjør oss veldig glade. 

HER KAN DU LESE NÅR KONTRAKTENE UTLØPER. 

Powered by Labrador CMS