ralfdavd

Best og verst under Rangnick: De tre beste utespillerne vil nok overraske

Publisert Sist oppdatert

Det er ingen premie for å forstå eller gjette hvem som har vært beste United-spiller under Ralf Rangnicks ledelse.

Tyskeren har ledet United i 10 kamper nå, og av spillerne som har spilt mer enn én kamp i den perioden så er det én som troner helt alene på topp – David de Gea.

LES OGSÅ: Her er den – Rangnick-tabellen

United.no har slått sammen Supporterklubbens og lesernes spillerbørs i alle de ti kampene for å få frem snittet, og De Gea har levert til 7,33 på børsen.

Det er nesten ett helt poeng foran neste spiller som har spilt flere kamper for Rangnick i samme periode.

Uniteds spanske keeper har så langt faktisk vært best i halvparten av Rangnicks kamper, noe som sier alt om betydningen hans.

Brentford v Manchester United - Premier League
STORSPILLER: David de Gea for United denne sesongen.

Men hvem er det da som er nærmest av de faste?

Det er faktisk ingen av de aller største stjernene, men egenproduserte Scott McTominay, som har levert et snitt på 6,37, mens Diogo Dalot har vært tredje best, med et snitt på 6,22 av de som har spilt et godt antall kamper. Fred ligger også like bak Dalot igjen, og de fire – De Gea, McTominay, Dalot og Fred har egentlig vært den store beholdningen under Rangnick, i tillegg til at Anthony Elanga har vært et friskt pust.

Den første virkelig store stjernen av utespillerne er Raphaël Varane, som så langt er på en 10. plass av absolutt alle som har spilt under Rangnick, med et snitt på 6,0.

Det skal også sies at Varane har spilt seg stadig opp under Rangnick. Den franske verdensmesteren har vært blant Uniteds fem beste spillere i alle de siste fem kampene.

Hvis man ser nærmere på de andre store United-stjernene så er fellesnevneren for mange av dem at de alle har levert under pari, og ligger langt nede på lista.

Spillere som Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo og Marcus Rashford ligger nemlig alle på 5,5 eller dårligere snittkarakter for sitt spill under Rangnick, selv om Rashford nå har scoret i to kamper på rad.

Spillerbørsen så langt under Ralf Rangnick:

borstopprangniu

Best i de ulike Rangnick-kampene:

Crystal Palace (H): Diogo Dalot
Young Boys (H): Eric Bailly

Norwich City (B): David de Gea
Newcastle (B): David de Gea
Burnley (H): Scott McTominay
Wolves (H): Phil Jones
Aston Villa (H): David de Gea
Aston Villa (B): David de Gea
Brentford (B): David de Gea
West Ham (H): Raphaël Varane

Powered by Labrador CMS