– Jeg hører ikke på det dumme som blir sagt

David de Gea måtte tåle kritikk etter sommerens verdensmesterskap. Nå tar han bladet fra munnen.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea fikk strålende skussmål etter nok en forestilling mellom Manchester United-stengene da rødtrøyene vant 2-1 over Watford lørdag.

Onsdag er det sveitsiske Young Boys som venter, og det har i forkant av kampen blitt rettet fokus på sveitsernes kunstgressbane.

Det er ikke De Gea tilhenger av.

– Vi er ikke vant til å spille på kunstgress, så det blir nok litt annerledes og vanskelig, sier han, og legger til:

– I dag skal vi trene og se hvordan ballen triller på gresset. Vi vet det blir en tøff kamp, så vi er nødt til å spille på vårt beste.

Føler seg elsket

En journalist benyttet også muligheten til å spørre spanjolen om hans fremtid i klubben, og om han var klar til å signere en ny kontrakt snart.

– Vel, jeg føler meg elsket i klubben; både av klubb og fans. Jeg er veldig fornøyd med å være her. Dette er blant verdens beste klubber, så det er en fryd å være en del av den, sier han.

Bryr seg ikke om VM-kritikk

Uniteds målvakt har måttet tåle mye kritikk etter et skuffende verdensmesterskap i sommer. Spesielt mot Portugal hadde De Gea en uheldig inngripen.

Det velger han likevel ikke å bry seg om.

– Jeg hører vanligvis ikke på hva folk sier om meg. Jeg fokuserer på å gjøre jobben, hjelpe laget og bli bedre. Jeg hører ikke på hva annet dumt som blir sagt, sier han.

Nå vil han vinne CL

Nå ønsker han å se fremover, og ønsker å «ta hjem» Champions League-trofeet.

– Ja, vi føler selvsagt vi har noe å bevise denne sesongen. Vi ønsker å forbedre oss fra forrige sesong. Det er en spesiell turnering, og det er lenge siden vi har vunnet den. Det er vi klar for å gjøre. Likevel har vi en tøff gruppe, og onsdagens kamp blir tøff.

Powered by Labrador CMS