– Ikke alvorlig

Ole Gunnar Solskjær regner med at Alexis Sánchez er tilbake i trening før sesongåpningen mot Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Det sa United-manageren på sin pressekonferanse i Perth onsdag.

Chileneren pådro seg en hamstring-skade i bronsefinalen mot Argentina i Copa America.

– Jeg tror ikke det var en alvorlig skade. Han returnerer til Manchester samtidig som oss om tre uker, og jeg regner med at han vil være klar til da, sa Solskjær.

Det betyr i så fall at Sánchez bør være aktuell allerede i serieåpningen mot Chelsea på Old Trafford 11. august.

I AUSTRALIA: Ole Gunnar Solskjær på onsdagens pressekonferanse.

Onsdagens seanse i Perth handlet først og fremst om Paul Pogba, men Solskjær snakket også om tingenes tilstand etter ankomst på australsk jord og situasjonen til David de Gea, som har en kontrakt som går ut sommeren 2020.

– David har vært i forhandlinger og tenkt på kontraktssituasjonen, så jeg håper det ordner seg. Jeg er i alle fall positiv. Jeg har sagt mange ganger at jeg er heldig som har han som keeper, så jeg håper han blir værende.

I TENKEBOKSEN: Flere ganger har det blitt rapportert at David de Gea nærmer seg ny United-kontrakt, men enn så lenge har ingenting skjedd.

 

United ankom Perth mandag morgen og skal spille kamper mot Perth Glory og Leeds i løpet av det ti dager lange oppholdet.

Laget trener på WACA Ground, et kjent cricket-stadion. Solskjær kunne fortelle at laget fortsatt jobber med utfordringene rundt jet-lag og at spillerne skal få fri onsdag ettermiddag.

Torsdag holder Manchester United en åpen treningsøkt for nysgjerrige tilskuere på WAKA Ground. 12 000 billetter er solgt.

Powered by Labrador CMS